Masterclass:
ochtendroutine - food, body & mind

Carolien (Diëtiste) & Sarah (Yogadocente) helpen je graag aan een nieuwe ochtendroutine. In onze masterclass leer je hoe de dag rustig te starten met een meditatie (mindfulness), journaling en yoga. Je stelt een evenwichtig ontbijt samen en start je dag met volle energie. Koop de Masterclass nu aan en je hebt onmiddellijk toegang tot alle video's en het e-book.

Klik hier voor de masterclass ochtendroutine

Wat mag je concreet verwachten van de Masterclass Ochtendroutine

  • 10 vooraf opgenomen video’s, die jij kan volgen op je eigen tempo, wanneer het je past: er zijn 2 introductievideo’s, 3 mindfulness-meditaties, 3 yogalessen, 1 journalling-video, 1 video over gezond ontbijten (tips & tricks) en 2 recept video’s.
  • e-book met een samenvatting en begeleiding bij de video's.
  • je krijgt 3 maanden toegang tot de Masterclass, na 3 maanden verdwijnt je toegang, maar je kan de video’s en het e-book steeds downloaden.

Waarom zou jij je aanmelden?

  • de ochtend is het belangrijkste moment van de dag en bepaalt je energieniveau en mindset voor de rest van de dag.
  • je doet de Masterclass op je eigen tempo. Ze is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog nooit yoga beoefend hebt, of nog nooit gemediteerd hebt.
  • je komt bij 2 experten terecht: Sarah, experte in mindfulness en yoga. En Carolien: voedingsexperte.
  • de video’s en het e-book zijn nadien van jou. Je kan ze  downloaden en herbekijken waar, wanneer en zo vaak als je wil.

Klik hier om je ochtendroutine een boost te geven

Wie is Sarah Peeters

40'er en mama van 2 tieners, gelukkig samenwonend met 2 poezen en een hond. Ik geniet nu van zacht bewegen, lachen, de natuur, en bewust vertragen ... maar kom van ver. Ooit was het anders: een auto-immuunziekte (ziekte van Crohn) velde me op mijn 19de toen ik  aan 200km/u door het leven raasde. Toen begon m'n reis naar een Zachter Leven, een bewuster leven vol kleine gelukjes.  Ik verdiepte me in 10-tallen Yoga, Pilates & Mindfulness-opleidingen tot in het verre Oosten (Himalaya) en geniet nu ten volle om mensen te helpen naar een Zachter Leven.

Wie is Carolien Vreysen

30’er, diëtiste en foodblogger. Ik help vrouwen om zich terug goed in hun vel te voelen door een gezonde levensstijl te creëren met aandacht voor een evenwichtige voeding, voldoende beweging en een sterke mindset. Weg met strenge diëten, maar gezonde gewoontes die bij jou passen. De ochtend is de perfecte moment om hiermee te starten. Zelf neem ik graag voldoende tijd ’s morgens en het ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag. In deze masterclass deel ik mijn kennis als diëtiste gebundeld met tips & tricks en ideeën voor gezonde ontbijtjes. 

Start vandaag nog met een nieuwe ochtendroutine

In deze masterclass leer je hoe de dag rustig te starten met een meditatie (mindfulness), journaling en yoga. Je stelt een evenwichtig ontbijt samen en start je dag met volle energie.

Klik hier voor de masterclass ochtendroutine en gun jezelf een betere start van je dag